Марвена

Международно признание за Марвена Диагностика ЕООД

На 22.03.2015г. в Женева Марвена Диагностика ООД бе отличена с наградата Century International Quality ERA в категорията „Качество и цялостни постижения“. Официалната церемония по връчването се състоя в 5-звездния хотел InterContinental. На нея присъстваха лидери от различни сфери на бизнеса, професионалисти в областта на икономиката, изкуствата и корпоративния имидж, експерти по качеството, както и академични личности и представители на дипломатическия корпус.

Президентът на BID Jose E. Prieto връчи наградата на управителя Надя Драгоева. Елегантната статуетка бе придружена от сертификат за заслуги в сферата на удволетвореност на клиентите, лидерство, стратегическо планиране и бенчмаркинг, както е заложено в системата за цялостно управление на качеството QC100.

След връчването на трофея г-жа Драгоева заяви: „Получената награда е важна за нас. Тя е едно международно признание и доказателство за успешния модел на управление на нашата компания, който е фокусиран върху удовлетвореността на клиента. Марвена Диагностика ЕООД ще продължи да се стреми не само да отговаря, но и да надскача очакванията на своите клиенти и партньори, да осигурява продукти, услуги и цялостни решения от най-високо качество.“

За наградата

В момента BID е най-важната частна организация, която представя награди за качество на световно ниво. Тя се основава на базата на солидни принципи, като например тези на Deming в Япония (само за японски компании), Baldrige в САЩ (само за американски компании) или на EFQM в Европа (само за европейски дружества).

Статуетката Century International Quality ERA е създадена от специалиста в европейското изкуство Ignacio Asenjo, който е не само художник, но и писател, и преподавател с докторска степен по съвременно изкуство. Материалите и завършващите детайли на трофея съчетават най-високо технологично ниво с докосването на художника, създавайки предмет за колекционери, достоен за музей.

« Обратно